Contact telefonic: 0746385854


Home » Noutati » Ziua internationala a mediului la Bacau prin permacultura

ziua mediului

Ziua internationala a mediului la Bacau prin permacultura

In fiecare an, pe 5 iunie, se sarbatoreste Ziua internationala a Mediului. O zi foarte importanta pentru intreaga planeta. O zi in care ne este reamintit faptul ca distrugerea naturii inseamna de fapt disparitia fiintei umane de pe aceasta planeta.

 

Asociatia Iubim Natura sarbatoreste in fiecare an aceasta zi prin activitati in comunitatea bacauana. Astfel, astazi am continuat proiectul “Gradina din curtea scolii” (mai multe detalii gasiti aici). Un proiect coordonat de Eva Dumitrescu alaturi de alti voluntari pe care (macar unii) ii gasiti aici. Proiectul este sustinut cu unele din materialele necesare (pamant, rumegus, galeti, etc.) de catre Primaria Bacau, prin domnul Gabriel Gritcu, director la Spatii verzi. Desigur, trebuie amintitiĀ elevii si profesorii de la Scoala “Mihai Dragan” care, prinĀ munca si dedicatia lor, au sustinut proiectul inca de la inceputul lui.

   

Iata cateva poze de astazi in care puteti vedea cat de mult a evoluat proiectul spre conceptul de permacultura si cat de mult au crescut plantutele :)


Daca doriti sa ne sustineti activitatile gasiti mai multe metode aici sau puteti sa donati 10 lei prin sistemul euplatesc.ro. Este un sistem sigur si eficient.

Comentarii

comentarii

%d bloggers like this: