Contact telefonic: 0746385854


Home » Activitati/proiecte » Voluntariat in sala postoperatorie din Adapostul de caini Bacau

voluntariat adapost caini bacau

Voluntariat in sala postoperatorie din Adapostul de caini Bacau

Duminica, 07.06.2015, intre orele 10.00 si 13.00, cinci voluntari (Maria, Simona, Raluca, Alexandru si Florin) au facut o curatenie exemplara in hala postoperatorie a Adapostul de caini al Primariei Bacau. Dar ca sa intelegeti ce mizerie era priviti cateva fotografii sau vedeti aici.

S-a spalat faianta, podeaua, recipientele de mancare, de apa si de dormit din cele 9 tarcuri care exista in aceasta hala. Putem spune ca, cel putin o perioada, cainii vor sta intr-un mediu mai curat dupa ce sunt operati. Munca de voluntariat a fost una grea dar frumoasa. Voluntarii au fost deosebit de inimosi si harnici.

Si iata rezultatul: curatenie exemplara!!! Straluceste!!!

Spre final am gasit un tarc unde sunt cazati vreo 15 pui de caine. Foarte multa mizerie in acest tarc. S-a incercat spalarea pe jos si indepartarea excrementelor. Cat de cat, caci este foarte dificil sa se indeparteze mizerie statuta de saptamani doar cu apa si perie de sarma. In final, am dat de mancare acelor pui care erau foarte flamanzi.

Si la final am mers in zona in care erau tinuti pui cu mamele (erau, pentru ca acum nu mai este decat o mama cu 4 pui; restul…). Acolo am hranit cativa caini.

Mancarea a fost putina caci doar Simona a adus 2 saci de mancare si Raluca cate ceva pentru pui.

Este greu de redat in cuvinte experiente atat de frumoase. Va invitam sa faceti parte din echipa noastra. Scrieti-ne aici.

Daca doriti sa ne sustineti activitatile gasiti mai multe metode aici sau puteti sa donati 10 lei prin sistemul euplatesc.ro. Este un sistem sigur si eficient.

Comentarii

comentarii

Post Tagged with , ,
%d bloggers like this: