Contact telefonic: 0746385854


Home » Noutati » Vii si tu la curatenie? Adapostul de caini al Primariei Bacau

adapost primarie

Vii si tu la curatenie? Adapostul de caini al Primariei Bacau

Asociatia Iubim Natura, va invita duminica, 07.03.2015, incepand cu orele 10.00 la o noua actiune de voluntariat in Adapostul de caini al Primariei Bacau.

Asa cum s-a scris si ultima data (aici) dorim ca de aceasta data sa ne ocupam de hala si tarcurile din aceasta hala unde ajung cainii dupa ce sunt operati/sterilizati/castrati. Mai jos aveti cateva imagini care arata clar necesitatea curateniei.

Cateva cerinte pentru cei care doresc sa vina:

Costumatie: haine si papuci de munca. Manusi daca nu vreti sa spalati direct cu mainile neprotejate (noi pana acum am spalat fara manusi dar exista si optiunea cu manusi)

Comportament: Respectuos fata de paznici si angajati (fac si ei ce pot si nu trebuie criticati prea tare). Nu umblam decat acolo unde ne-am propus si am anuntat (adica in hala postoperatorie); desigur, putem sa vizitam tot adapostul dar mai intai sa ne terminam treaba si apoi, insotiti de angajati, putem vizita tot ce dorim.

Deplasarea la Adapost: in cazul in care nu aveti cu ce sa ajugeti acolo apelati-ne si vom incerca sa gasim locuri in masina cu care mergem noi.

Si multa voie buna :)

Cat despre materialele necesare curateniei avem cate ceva dar daca cumva aveti posibilitatea puteti aduce: detergent (de vase si de spalat pe jos), mopuri, galeti pentru mopuri, bureti de vase, maturi. Dupa ce terminam le puteti dona si astfel sa le putem folosi ori de cate ori o sa mai mergem sau le puteti lua inapoi acasa.

Foarte important!!! Anuntati-ne macar cu o zi inainte ca veti fi prezenti. Aici gasiti sa ne scrieti sau pe facebook.

Si daca doriti sa ne sustineti de aproape sau de departe activitatile puteti apela la sistemul euplatesc.ro. Este sigur si eficient.

Comentarii

comentarii

%d bloggers like this: