Contact telefonic: 0746385854


Home » Noutati » Târgul de Crăciun la Școala Mihai Drăgan

5

Târgul de Crăciun la Școala Mihai Drăgan

Ieri am participat la târgul de Crăciun organizat la Școala Gimnazială ”Mihai Drăgan” Bacău, anul aceasta fiind deja a treia ediție a evenimentului. Inițiativa minunată au avut-o doamnele profesoare Mihaela Bostan, Delia Costea și Teodora Popa, iar Asociația Iubim Natura a fost partener la această activitate.

0

Banii strânși au depășit 8000 de lei, iar aceștia vor fi folosiți la construirea sălii de clasă în aer liber, parte a grădinii din curtea școlii Cancicov.

Elevii au pregătit săptămâni la rând decorațiunile, dulciurile și toate celelalte surprize pe care le-am descoperit la fața locului. Au fost organizate o tombolă cu premii și numere artistice de colinde, dans și magie.

Fiecare a avut un rol în succesul acestui eveniment: comunitatea școlii – profesori, părinți, elevi, asociațiile partenere și cei care și-au făcut timp să ne viziteze târgul! Felicitări tuturor pentru implicare! Mulțumim Denis Blidariu, pentru susținerea necondiționată și pentru energia cu care ai contribuit la eveniment, întreținând atmosfera pe toată durata desfășurării!

2 1 3

6 7 10 9 8 11 12 13 14 15

15_2 15_3 16 17

 

Comentarii

comentarii

%d bloggers like this: