Contact telefonic: 0746385854


Home » Activitati/proiecte » Start sezon curatenie Adapost public de caini Bacau

curatenie adapost

Start sezon curatenie Adapost public de caini Bacau

START – CURATENIE ADAPOST PUBLIC DE CAINI BACAU

Duminica, 17.05.2015, Asociatia Iubim Natura a dat start sezonului de curatenie in Adapostul de caini al Primariei Bacau. Astfel, impreuna cu voluntari de la Asociatiile Ville Shelter (facebook) si Cat and Dog Rescue (facebook) am inceput sa facem curatenie in zona tarcurilor in care sunt tinuti catelusele cu puii lor.

In cele 3 ore de voluntariat, 5 voluntari si 2 muncitori din cadrul Adapostului, au spalat toate vasele de mancare si apa si s-a indepartat mizeria de pe jos.

??? ???Din pacate, asa cum vedeti in imaginile de mai sus, in unele tarcuri cimentul este acoperit aproape in totalitate de excremente si mancare uscata care nu poate fi indepartata cu matura sau lopata. Singura varianta, atat pentru aceste tarcuri cat si pentru celelalte un pic mai curate, ar fi sa folosim o pompa de spalat masini. Cu aceasta pompa am putea sa dezinfectam si sa spalam foarte bine pardoseala din toate tarcurile, indiferent de mizeria depusa.

Deci, rugamintea noastra si, bineinteles, a catelusilor :) este sa ne ajutati sa obtinem o astfel de pompa. Sau poate ca cineva poate sa ne-o impumute?

pompa-de-spalat-cu-presiune-hd-1025-4-m-eco-karcher-45737_big

Avem nevoie de ajutorul vostru! Donati 10 lei prin sistemul euplatesc.ro

Comentarii

comentarii

%d bloggers like this: