Contact telefonic: 0746385854


Home » Spune NU blocului de pe spatiul verde

Spune NU blocului de pe spatiul verde

Update:

In urma sesizarilor dvs. a fost anulat intregul proces de informare si consultare a publicului parcurs pana in acest moment“. Acesta este raspunsul Primariei Bacau.  (cititi aici)

Asociatia Iubim Natura a reusit sa stopeze construirea ilegala a blocului de pe str. Iosif Cocea, nr. 8A. Este o mare realizare pentru noi faptul ca Primaria Bacau a recunoscut nerealizarea pasilor obligatorii de informare a cetatenilor si a stopat intregul proces.

Multumim locatarilor din jurul acestui spatiu verde care s-au implicat trup si suflet in combaterea acestui PUZ.


 

 

Update:

Astazi, 01.08.2014, Asociatia Iubim Natura a inaintat catre Protectia mediului Bacau observatiile si concluziile la care s-a ajuns in cazul acestui PUZ (gasiti aici PDF). In finalul scrisorii am cerut si participarea la sedinta CAT (Comisia tehnica de analiza), sedinta care se va desfasura in scurt timp. O sa va anuntam inainte. Oricine poate participa, mai ales cei direct afectati.


 

 

Update:

Astazi, 29.07.2012, Asociatia Iubim Natura a inaintat catre Primaria Bacau observatiile si concluziile la care s-a ajuns in cazul acestui PUZ. Desi suntem increzatori ca Primaria Bacau va sista toti pasii facuti de benefiar pana acum din cauza nerespectarii Regulamentului local de informare a publicului, am considerat ca nu trebuie riscat si s-au depus si concluziile noastre.

Puteti citi toate aceste concluzii aici.


 

 

Update:

Astazi, 28.07.2014, Asociatia Iubim Natura a inaintat catre Primaria Bacau o scrisoare (cititi aici) prin care cerem stoparea tuturor pasilor facuti pana acum deoarece s-a incalcat prima etapa de consultare a publicului conf. ar. 35, 36, 37 si 38 din Regulamentul local de informare a publicului (vedeti aici acest Regulament).

Vom reveni cu informatii suplimentare atunci cand Primaria Bacau ne va raspunde la aceasta scrisoare.


 

Pe strada Iosif Cocea, nr. 8A, pe un petic de spatiu verde de circa 1000 mp, o firma privata doreste sa construiasca un bloc de 6 etaje.

Zona este una foarte aglomerata, cu putin spatiu verde, cu si mai putine locuri de parcare, fara locuri de joaca pentru copii, fara un parc.

 

Asociatia Iubim Natura se va implica in stoparea acestui proiect. Astfel, am inceput sa facem lista cu semnaturi ale locatarilor care sunt impotriva. 95% din locatari sunt impotriva.

 

Astazi, 23.07.2014, s-au pus fluturasi informativi (pdf) la locatarii din 14 scari de bloc din zona respectiva (circa 200 fluturasi).

 

Detalii despre acest proiect gasiti pe siteul Primariei Bacau (aici).

Daca aveti idee despre astfel de proiecte dezastruoase, contactati-ne.

Trebuie sa protejam spatiul verde.

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru tiparituri, consultanta juridica etc. Donati 10 lei prin sistemul euplatesc.ro

%d bloggers like this: