Contact telefonic: 0746385854


Home » Noutati » Pungesti. O lupta continua

???

Pungesti. O lupta continua

Pe 11 iunie 2014, Asociatia Iubim Natura a fost la Pungesti pentru a fi alaturi de satenii care lupta impotriva fracturarii hidraulice si pentru a asculta discursul doamnei dr. Sandra Steingraber din New York. S-a vorbit despre probele stiintifice care arata clar cat de nociva este aceasta metoda de extragere a gazului.

 

Dupa discurs, la care au participat circa 20-25 de persoane, s-a decis sa se mearga in apropierea sondei. Din pacate jandarmii au blocat accesul drumului spre sonda. Impasibili, cu prea putina constiinta si avand doar motivatia ca trebuie sa castige bani acesti “pazitori ai legii” au folosit gaze lacrimogene la un moment dat cand satenii au tras de un gard care bloca drumul. In final, totul s-a terminat fara nicun fel de violente. Doar reactia exagerata si disproportionata a jandarmilor.

 

Asociatia Iubim Natura este alaturi de toti cei care au inteles pericolele majore pe care le presupune fracturarea hidraulica. Totodata, condamna clasa politica si instrumentul de aparare a acesteia, Jandarmeria, pentru modul de gestionare a lucrurilor. Clasa politica actuala nu ne reprezinta.

 

 

Comentarii

comentarii

%d bloggers like this: