Contact telefonic: 0746385854


Home » Proiecte

Proiecte

Proiecte ale Asociatiei Iubim Natura

 

Pe aceasta pagina veti gasi detalii despre proiectele noastre care s-au facut, care sunt in derulare sau proiecte viitoare. Puteti participa la oricare dintre ele sau puteti veni cu idei noi. Este de ajuns sa ne contactati.

  1. Mesaje pentru tine - Un proiect in parteneriat cu spitalul Judetean de Urgenta Bacau avand ca scop varuirea si apoi pictarea cu desene sau mesaje a doua ziduri care despar Spitalul de parcul Cancicov. Mai multe detalii aici.

  2. Parcari pentru biciclete – Un proiect care are ca scop strangerea de informatii si poze despre parcarile pentru biciclete din municipiul Bacau si apoi o cerere oficiala catre Primaria Bacau din partea Asociatiei Iubim Natura si a tuturor biciclistilor bacauani pentru demararea unor proiecte care sa mareasca numarul actual al parcarilor pentru biciclete. Mai multe detalii aici.

  3. Gradina din curtea scolii - un proiect pilot pentru orasul Bacau, va fi implementat la Scoala Gimnaziala “Mihai Dragan” din Strada Logofat Tautu Nr.7. Cursul se va desfasura, de regula sambata, ca un curs extra-curricular, optional, cu rolul de a completa activitatea educationala printr-o baza de cunostinte aplicate. Mai multe detalii aici.
%d bloggers like this: