Contact telefonic: 0746385854


Home » Noutati » Permacultura. Curs introductiv

PEMACULTURA_CURS_INTRODUCTIV

Permacultura. Curs introductiv

Ce este permacultura? Cand, cum si de ce a luat nastere acest concept? Care sunt eticile si principiile ce stau la baza lui? Ce avem de invatat si cum ne-ar fi de folos?

 

 

Vino alaturi de noi pe 19 si 20 iulie pentru a explora impreuna aceste intrebari si multe altele, pentru a identifica modalitatile si instrumentele cu ajutorul carora putem gasi raspunsurile potrivite in functie de circumstante. Cursul teoretic si practic se va desfasura intre orele 11.00 si 17.00 pe parcursul celor 2 zile.

 

 

Cursul fiind la prima editie in Bacau, este un bun prilej de a pune in legatura oameni interesati de permacultura si de practici sustenabile in gradinarit, formand astfel o comunitate locala activa care sa creasca prin schimb de experiente.

 

Cursul va fi facilitat de Teodor Terpez, designer Certificat de Permacultura, membru al Asociatiei de Permacultura din Romania. Studiaza permacultura inca din 2010 si s-a implicat diverse activitati grass-roots, precum miscarea Romania in Tranzitie, Gradini Urbane Comunitate, organizare de cursuri, intalniri si seminarii despre permacultura, gradinarit organic, constructii ecologice, comunitati intentionale si multe altele.

 

In prezent se ocupa, alaturi de alti membrii ai comunitatii de permacultura din Romania, de organizarea unui curs Certificat de Design Permacultural (PDC), un curs de 100 de ore, ce va avea loc in septembrie anul acesta. Mai multe detalii aici.

 

Vor fi expuse notiuni introductive de permacultura, etici, principii, tehnici de design, arii de aplicabilitate, etc. De asemenea, vor fi prezentate si analizate proiecte concrete in care s-au aplicat principii de design permacultural.

 

Pentru ca nu putem sti dinainte daca veti considera utila informatia prezentata la curs, nu exista un tarif de participare. Pe de alta parte, pentru ca un astfel de curs presupune si niste cheltuieli, recomandam o donatie de 50 de lei pentru ambele zile, sau 30 de lei pentru o singura zi. Va propunem ca pentru pauza de masa sa aducem fiecare de acasa cate ceva si sa impartim bucatele intre noi (food sharing).

 

 

Pentru mai multe informatii despre eveniment, si pentru a confirma inscrierea la acesta, va rugam sa ne contactati.

 

Inscrie-te pe evenimentul facebook.

 

 

Comentarii

comentarii

%d bloggers like this: