Contact telefonic: 0746385854


Home » Noutati » Pedalez pentru Betania

Pedalez pentru Betania

Pedalez pentru Betania

Pedalez pentru Betania este un proiect al Asociatiei Betania in parteneriat cu Asociatia Iubim Natura care consta in strangerea de fonduri pentru proiectul Centrul de Integrare a Tinerilor si pentru promovarea mersului pe bicicleta. Realizarea acestor scopuri atat de nobile nu se putea face fara Anton Duma, cunoscut de prieteni cu numele de Toni.

 

El va pedala 5000 de km in Romania, trecand prin mai multe orase si vizitand oameni frumosi cu scopul de a strange 5000 euro pentru proiectul Centrul de Integrare a Tinerilor (detalii aici).

 

Un efort al lui Toni pentru un efort al Asociatiei Betania. Sustine acest efort.

 

Plecarea lui Toni in aceasta expeditie de 5000 km in Romania va avea loc luni, 16 iunie 2014, de la sediul Betania Bacau. Traseul il gasiti aici.

 

Asociatia Iubim Natura va sustine orice activitate/proiect care promoveaza mersul pe bicicleta. Consideram ca mersul pe bicicleta este actiunea acelor oameni constienti ca viitorul poate exista doar printr-un efort constant si continuu de aplicare si promovare a unor astfel de activitati.

 

Multumiri:

Asociatia Iubim Natura multumeste lui Anton Duma pentru efortul sau de o viata in promovarea acestui stil de viata sanatos. Este un om remarcabil care si-a schimbat viata si o schimba si pe a celor care il cunosc.

 

Asociatia Iubim Natura multumeste domnului Andre Muit, presedintele Asociatiei Betania, care a sesizat imediat importanta mersului pe bicicleta. Domnul Andre este un alt om remarcabil de care Bacaul se bucura de foarte multi ani.

 

Asociatia Iubim Natura multumeste tuturor sponsorilor care au contribuit si care vor contribui la acest vis: Pedalez pentru Betania

Comentarii

comentarii

%d bloggers like this: