Contact telefonic: 0746385854


Home » Parcari pentru biciclete

Parcari pentru biciclete

Parcari pentru biciclete

Acesta este un proiect al Asociatiei Iubim Natura care are ca scop sa scoata in evidenta numarul actual al parcarilor pentru biciclete din municipiul Bacau. Pentru reusita acestui proiect avem nevoie ca toti biciclistii bacauani sa faca poze la parcarile pentru biciclete din municipiul Bacau si sa trimita aceste poze la adresa contact@iubimnatura.ro. Pe langa poze avem nevoie si de cateva detalii: locul unde este amplasata parcarea, starea ei, numarul de biciclete care pot fi parcate simultan. In acelasi timp rugam toti biciclistii bacauani sa ne trimita poze unde isi parcheaza ei bicicleta atunci cand se opresc in oras, in cazul in care nu exista parcare pentru bicicleta. Fotografiati-va bicicleta legata de garduri, stilpi, banci, etc. Toate pozele vor fi puse pe siteul www.iubimnatura.ro pentru a fi vazute atat de biciclisti cat si de autoritati. Finalul acestui proiect care se desfasoara in perioada 27.03.2014 – 31.05.2014 este acela de a formula pe baza fotografiilor, a detaliilor furnizate de voi un demers catre Primaria Bacau pentru a crea parcari pentru biciclete in zonele semnalate ca fiind deficitare.

Nu uitati! Ajutorul vostru in acest proiect inseamna o posibilitate reala ca demersul nostru catre Primarie sa fie unul cu sanse de reusita.

Mai jos vom posta fotografii cu diferite parcari pentru biciclete… 27.03.2014 – Suciu Florin Bicicleta parcata la Directia de taxe si impozite a Primariei Bacau (nu au parcare pentru biciclete) bicicleta_taxe_impozite   Biciclete parcate la intrarea din spate a Primariei Bacau (nu au parcare pentru biciclete) bicicleta_spate_primarie   28.03.2014 – Suciu Florin Bicicleta parcata la intrarea prin spate de la Prefectura Bacau ???   Parcarea pentru biciclete de la Prefectura Bacau ???       Bicicleta parcata la intrarea din fata a Primariei Bacau (nu au parcare pentru biciclete) ???   31.03.2014 – Suciu Florin Biciclete parcate in piata pietonala din fata Casei de Cultura (nu exista parcare pentru biciclete) ???   Bicicleta parcata sub pasaj (nu exista parcare pentru biciclete) ???   04.04.2014 – Catalin Bicicleta parcata in fata Oficiului Postal nr. 8 (nu exista loc pentru parcare biciclete) ???????????????????????????????   24.04.2014 – Florin Suciu Bicicleta parcata in fata Universitatii din Bacau, corpul C (nu are parcare pentru biciclete)

Bicicleta Universitate

24.04.2014 – Florin Suciu

Bicicleta parcata la LIDL-ul de la Insula (au parcare pentru biciclete)

Bicicleta LIDL

25.04.2014 – Catalin

Bicicleta parcata la General Proiect (nu au parcare pentru bicicleta). Cladirea gazduieste mai multe firme si banci.

bicicleta_general_proiect

25.04.2014 – Catalin

Bicicleta parcata la magazinul Cora. Parcarea pentru bicicleta existenta nu poate fi folosita pentru ca bicicleta trebuie legata de roata. Ori o roata se scoata in 5 secunde…

bicicleta_cora

30.04.2014 – Florin Suciu

Bicicleta parcata la Scoala Mihai Dragan (nu au parcare pentru biciclete)

???

30.04.2014 – Florin Suciu

Biciclete parcate la cel mai tare magazin de biciclete din oras Bike and Sport (Din pacate inca nu are parcare pentru biciclete)

???

04.05.2014 – Mihai Berzunteanu

Bicicleta parcata la LIDL Narcisa (nu are parcare pentru biciclete)

bicicleta_lidl_narcisa

04.05.2014 – Florin Suciu

Bicicleta parcata la Selgros. Au parcare pentru biciclete. Arata jalnic dar exista ceva…

???

%d bloggers like this: