Contact telefonic: 0746385854


Home » Noutati » O noua etapa in proiectul “Fii prieten cu natura”

Iepurasii veseli

O noua etapa in proiectul “Fii prieten cu natura”

Astazi, 20 februarie 2014, copilasii de la grupele mari “Buburuze” si “Iepurasi” de la Gradinita “Raza de soare” Bacau au invatat cum sa refoloseasca un bidon de plastic intr-un mod foarte util. Si-au facut pusculite personalizate desenandu-le dupa bunul plac. A fost o atmosfera distractiva si, in acelasi timp, educativa in care copiii au invatat o data in plus sa-si faca propriile jucarii sau obiecte folositoare cu ajutorul materialelor refolosibile/reciclabile.

Scopul pe care copiii l-au inteles a fost sa protejeze natura de presiunea deseurilor.

Aceasta a fost a treia etapa desfasurata de Asociatia Iubim Natura la Gradinita “Raza de soare” in cadrul proiectului “Fii prieten cu natura”. In prima etapa, inainte de sarbatorile de iarna din 2014 copiii au realizat globulete pentru pomul de iarna tot din materiale refolosibile (plastic). In a doua etapa (gasiti poze aici) s-au realizat papusele si animalute din hartie si carton.

Multumim inca o data doamnelor educatoareĀ prof. inv. prescolar Margareta Gifei si prof. inv. prescolar Maria Munteanu de la cele doua grupe unde s-a lucrat.

Cu drag,

Andreia Irina Suciu

Comentarii

comentarii

%d bloggers like this: