Contact telefonic: 0746385854


Home » NU – constructii ilegale

NU – constructii ilegale

 

Asociatia Iubim Natura demareaza programul: Nu – constructii ilegale. Programul consta in combaterea alaturi de locatarii afectati a tuturor proiectelor PUZ-urilor (Plan urbanistic zonal), PUD-urilor (plan urbanistic de detaliu) si a altor avize si autorizatii care incalca dreptul la informare, dreptul la consultare, dreptul la sprijin pe care fiecare cetatean al Bacaului il are conferit prin legea romana.

Astfel, acest program contine:

  1. descrierea proiectelor de constructii (blocuri, vile, case, stadioane, mall-uri etc.) in diverse stadii, obiectiile pe care le aducem, precum si pasii pe care ii urmam in combaterea sau alinierea la standardele legale a tutoror constructiilor publice sau private;

  2. legislatia pe care o urmarim si la care apelam pentru justificarea demersurilor (aici)

 

Pentru a putea fi cat mai eficienti avem nevoie de toti cei care vor sa nu se mai construiasca ilegal. Astfel, avem nevoie:

  1. sa ne contactati imediat ce apare un afis cu vreo constructie viitoare in oricare zona a Bacaului;

  2. sa ne dati idei la ce legislatie sa apelam pentru a combate ilegalitatile;

  3. sa va oferiti voluntari pentru oricare din etapele acestui proiect: strangere de informatii; consultarea legislatiei; redactarea, printarea si distribuirea de fluturasi informativi la usile locatarilor afectati de o viitoare constructie; consultarea populatiei si strangere de semnaturi de la locatari etc.

Totodata, pentru o cat mai buna desfasurare si sustinere a cheltuielilor necesare va rugam sa donati atat cat puteti prin sistemul euplatesc.ro (aveti nevoie de card Visa sau Mastercard)

%d bloggers like this: