Contact telefonic: 0746385854


Home » Activitati/proiecte » Mesaje pentru tine

Mesaje pentru Tine

Mesaje pentru tine

“Sanatate, ca-i mai buna decat toate”.
Spitalul Judetean de Urgenta Bacau are nevoie de ajutor. Nu mult, dar nici putin. Un ajutor care sa vina din comunitatea de a carei sanatate are grija.

 

Doua ziduri care imprejmuiesc spitalul in partea de nord si care il delimiteaza de parcul Cancicov. Sunt murdare, sunt urate, nu reprezinta nimic.

Ce ne propunem: sa le curatam (varuim), sa le dam un aspect frumos (prin mesaje scrise), pentru a le transforma intr-un punct de atractie pentru toti care le vor vedea de acum incolo.

 

In privinta mesajelor scrise dorim implicarea comunitatii prin organizarea unui concurs. Mai multe detalii gasiti aici.

 

Dorim sa dam o culoare si un mesaj incepand cu aceste doua ziduri. Daca vrei sa te implici, alege una din aceste modalitati:

  1. Ofera-te voluntar in cadrul campaniei. Contacteaza-ne;
  2. Doneaza pentru a cumpara var, bidinele, vopseluri, etc. Contul Asociatiei Iubim Natura este RO78RNCB0026092667930001, deschis la BCR, sau in paypal pe adresa donations@iubimnatura.ro
  3. Doneaza diverse materiale de care avem nevoie pentru buna desfasurare: var, bidinele, pensule, vopseluri, manusi, etc.
  4. Directioneaza 2% din impozit catre Asociatia Iubim Natura
  5. Promoveaza proiectul nostru in randul prietenilor prin orice mijloace         (facebook, mail, etc.)

Implica-te!

Proiectul “Mesaje pentru tine” este realizat de Asociatia Iubim Natura in parteneriat cu Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

Comentarii

comentarii

Comments are closed.

%d bloggers like this: