Contact telefonic: 0746385854


Home » Noutati » Mai puternici, multumita comunitatii!

Photo-0037 (2)

Mai puternici, multumita comunitatii!

Dupa un an plin de noutati pentru proiectul Gradina din Curtea Scolii, în 2016 putem avansa cu mai mult elan si cu mai multa experienta in spate. Majoritatea activitatilor din acest an vor continua ceea ce am inceput in 2015, strangerea de fonduri fiind prioritară pentru succesul proiectului.

Acest proces a inceput o data cu decizia de a participa la Swimathon Bacau 2015, evenimentul de strangere de fonduri organizat de Fundatia Comunitara Bacau. Am reusit sa strangem in cadrul evenimentului suma de 2345 lei,  iar dupa retinerea comisionului de 9% de catre Fundatia Comunitara, a rezultat suma de 2134 lei.

Strangerea de fonduri nu s-a oprit la Swimathon, si am reusit sa gasim sponsori care ne-au sprijinit proiectul cu cate 2000 de lei fiecare.

In acest fel, suma la care am ajuns prin acest proces s-a ridicat la un total de 6134 de lei!

Cu aceasta ocazie, multumim comunitatii, care ne-a sprijinit demersul si proiectul, în special:

celor care au donat in cadrul Swimathonului,

TABEL DONATORI-01

societatilor Aerostar S.A. si SIF Moldova.

Anul acesta vom continua strangerea de fonduri pentru a ajunge la suma necesara finalizarii spatiului de invatare afara. Bugetul necesar pentru construirea salii de clasa in aer liber, a sistemului de colectare a apei de ploaie si a celui de irigatie, impreuna cu alte amenajari, se ridica la 10000 de lei.

Pentru a sprijini proiectul nostru in continuare, va rugam directionati 2% (aici) din impozitul pe venit catre Asociatia Iubim Natura.

Între timp, noi am reînceput cursurile de educație ecologică prin permacultură cu copiii de la Școala Mihai Drăgan. In luna ianuarie am instalat împreună hrănitori pentru păsări, confecționate din bidoane de plastic, refolosite.

Photo-0036 (2) Photo-0039 (2)

Va dorim un an rodnic si va asteptam sa ne bucuram impreuna de recolta gradinii!

Comentarii

comentarii

%d bloggers like this: