Contact telefonic: 0746385854


Home » Noutati » Imagini si idei socante (?)

???

Imagini si idei socante (?)

Imagini si idei socante (?)

 

Intr-o lume orientata din ce in ce mai mult spre consumism si superficialitate imaginile care urmeaza pot fi usor catalogate ca fiind socante. Idei precum munca in folosul comunitatii, voluntariat sunt vazute ca munca de fraier: adica, nu ai ce face? Nu ai serviciu? (suna cunoscut, nu?)

Asociatia Iubim Natura dezaproba astfel de idei si concepte.

Asociatia Iubim Natura promoveaza conceptul de relaxare prin munca. Suna dur? Sa ne explicam. Cei mai multi oameni se duc la serviciu din obligatie si fara prea mare placere. Astfel, cele 8-10 ore de munca apar ca un stres foarte mare (este o realitate crunta). Dupa aceste ore de munca nu vrei decat sa ajungi acasa si sa te odihnesti.

Dar haideti sa rasturnam un pic situatia. Adica sa-i schimbam unghiul de vedere. Ajungi acasa si in loc sa te arunci in pat sau in fata televizorului iesi in fata blocului si te apuci sa tunzi gardul, sa varuiesti copacii, sa maturi, sa repari bancile, etc. Ce poate fi placut la asta? In primul rand, in acele momente nu mai ai sefi. Tu esti SEFUL! Apoi, ai timpii tai: faci cat vrei. Pe urma faci lucrurile asa cum iti plac: faci cum vrei (desigur, cu simtul raspunderii).

Sunt destule motive?

Oricum, nu ne credeti pe cuvant. Incepeti sa faci practica si veti vedea daca e adevarat sau nu.

Comentarii

comentarii

Post Tagged with , , ,
%d bloggers like this: