Contact telefonic: 0746385854


Home » Activitati/proiecte » Gradina din curtea scolii – premierea

gradina din curtea scolii

Gradina din curtea scolii – premierea

 

Marți, 16 iunie 2015, Asociatia Iubim Natura a organizat festivitatea de final a cursului Grădina din Curtea Școlii (facebook) – proiect realizat in parteneriat cu Romania in Tranzitie (facebook) – (mai multe detalii despre proiect aici si aici) pentru acest an școlar.

 

Activitatea a fost împărțită în două întâlniri, câte una pentru fiecare grupă de vârstă, respectiv clasele a III-a și a IV-a și clasele a V-a, a VI-a și a VII-a. Copiii au primit fiecare câte o diplomă de participare, precum și profesorii, pentru atestarea implicării lor în acest proiect.

 

După împărțirea diplomelor, elevii doritori au ales fiecare câte un bilețel cu câte un subiect despre grădină, pe care să îl prezinte profesorilor și colegilor. Am mers cu toții în grădină pentru a asculta prezentările, iar  copiii s-au descurcat bine, fiind ajutați și de noi, când au avut nevoie. Astfel, auzind iar informațiile esențiale despre felul  în care a fost creată grădina, ei au putut consolida cunoștințele dobândite.

 

Am finalizat întâlnirea cu o poză de grup, făcută în jurul spiralei de ierburi aromatice, un strat special care este încă în lucru. Până la începerea următorului curs, în anul școlar 2015-2016, activitatea din grădină continuă, iar copiii sunt așteptați și pe perioada vacanței, în fiecare joi, de la ora 10.

 

Pentru a ne sustine in continuare activitatile puteti dona aici.
Sau puteti folosi formularele de mai jos:

 

Comentarii

comentarii

Post Tagged with , ,
%d bloggers like this: