Contact telefonic: 0746385854


Home » Noutati » Find the differences. Gasiti diferentele

find_the_differences

Find the differences. Gasiti diferentele

Gasiti diferentele (3) in 10 secunde

 

Mai tineti minte jocul: “Gasiti diferentele”? Asociatia Iubim Natura va propune acest joc… un pic altfel. Un joc menit sa descreteasca fruntile si sa scoata in evidenta diferentele. Un joc interactiv intre cetateni si constiinta lor civica.

find_the_differences

 

 

Poate ca pe undeva ne-am obisnuit cu mizeria, dezordinea, jegul. Poate ca pe undeva consideram ca este normal sa fie asa. Ne-am obisnuit.

Doar ca, in halul asta este la noi. In alte tari, in alte orase din Romania nu este asa. Acolo cetateanul, platitorul de taxe si impozite, este respectat. Adica se fac lucruri frumoase pentru el si, mai ales, sunt intretinute. Ecologia, un termen relativ rece si stiintific, ar trebui sa fie unul din principiile directoare in luare deciziilor: realizarea de strazi noi sau largirea celor existente; avize pentru constructii de case, blocuri, birouri, etc.; gestionarea gunoiului municipal; si exemplele pot continua.

Pentru a continua acest joc si pentru a-l face din ce in ce mai interesant va rugam sa ne trimiteti fotografii care sa arate diferenta la adresa de mailĀ contact@iubimnatura.ro. Suntem siguri, mai mult ca siguri, ca aveti destule de aratat: piste ciclabile, platforme de gunoi dintre blocuri, parcuri, etc. Sunt doar cateva idei.

Acum sa lasam creativitatea voastra sa se manifeste.

 

PS. Multumim Primariei Bacau, Romania si Primariei Wroclaw, Polonia pentru amabilitatea de a ne pune la dispozitie materialul de fotografiat.

Comentarii

comentarii

%d bloggers like this: