Contact telefonic: 0746385854


Home » Noutati » Adapostul de catei al Primariei Bacau. Tur gratuit

???

Adapostul de catei al Primariei Bacau. Tur gratuit

Adapostul de catei al Primariei Bacau.

Tur gratuit!

 

Asociatia Iubim Natura vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa faca un tur gratuit prin adapostul de catei al Primariei Bacau, situat la fosta groapa de gunoi de la Balcescu.

 

De ce un astfel de tur? Motive:

 

1. Pentru a vedea cum este cheltuit banul public;

2. Pentru a intelege ce sacrifica domnul Primar Romeo Stavarache pentru a-si face imagine pozitiva (informatii despre imagine pozitiva gasiti aici, un mare admirator al domnului Primar)

3. Pentru a vedea cu proprii ochi cati catei sunt in realitate (cifra oficiala a Primariei Bacau este de circa 3500 catei detinuti in adapost);

4. Pentru a intelege de ce Adapostul Primariei Bacau nu mai are voie de circa 2 saptamani sa prinda maidanezii din Bacau sau sa primeasca catei. Multumim Directiei de Sanatate Veterinara de la Bucuresti pentru inspectia asteptata inca de acum cativa ani;

5. Pentru a vedea o realitate necosmetizata de ziare si televiziuni.

 

Atentie! Nu primim in tur tineri sub 18 ani. Imaginile pe care le veti vedea au un puternic impact emotional. De aceea este bine sa fiti in doi sau sa intelegeti cu adevarat natura josniciei umane.

 

Pentru inscrieri adresati o cerere la adresa contact@iubimnatura.ro.

 

Multumim pe aceasta cale Primariei Bacau, domnului Primar Romeo Stavarache si domnului director al adapostului Gritcu Gabriel, pentru amabilitatea de a ne pune la dispozitie, cumva fara voia lor, astfel de atrocitati.

 

Pentru a va obisnui dam cateva imagini din “adapost”

https://www.youtube.com/watch?v=Ec2w8oA30x4

 

 

Comentarii

comentarii

%d bloggers like this: