Contact telefonic: 0746385854


Home » Activitati/proiecte » 31.05.2015 – Voluntariat la Adapostul de caini

???

31.05.2015 – Voluntariat la Adapostul de caini

Asociatia Iubim Natura continua campania de curatenie in Adapostul public de caini al Primariei Bacau. Astfel, duminica, 31.05.2015, 4 voluntari din Bacau (Maria Manea, Dragos Dima, Mihai Deaconu si Florin Suciu) au continuat actiunea de voluntariat prin spalarea vaselor de mancare si apa ale cainilor din padocurile de la intrarea in Adapost. (La sfarsitul postarii va propunem o activitate importanta. Cititi pana la capat!)

Si iata cateva din vasele spalate. Arata destul de bine, adevarat? :)

Pentru urmatoarea data ne propunem sa facem curatenie in hala unde stau cainii postoperatoriu. Consideram ca in aceasta hala¬†este foarte importanta curatenia avand in vedere ca aici intra cainii dupa operatie. Uitati cam cum arata acum… Si sunt 8 astfel de tarcuri in aceasta hala. Asteptam sa ne contactati si sa va inscrieti in acest program de voluntariat. Apropo, va mai amintiti ce am facut data trecuta (cititi aici)?

Pentru a ne putea continua activitatea avem nevoie de ajutorul vostru: galeti, mopuri, detergent. Sau puteti dona 10 lei prin sistemul euplatesc.ro. Este foarte simplu si sigur.

Comentarii

comentarii

Post Tagged with , ,
%d bloggers like this: